Välkommen till Östersunds Djursjukhus!

Östersunds Djursjukhus är en del av Mittnorrlands Djursjukvård AB som har kliniker i Åre, Östersund, Sundsvall och Härnösand. Vi erbjuder dig och ditt djur professionell hjälp och ett personligt engagemang – dygnet runt, året runt.

Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i både små och stora veterinärmedicinska frågor. Vi utför både ortopediska och medicinska utredningar och har en välutrustad kirurgisk avdelning med särskild inriktning mot ortopedi och akutkirurgi.

Vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt och här behandlas ett stort antal intensivvårdspatienter och patienter som behöver vård under flera dygn.

Vi har "drop in"-vaccinering alla vardagar mellan 08-11 & 13-16 (gäller ej rabiesvaccination). Drop-in vaccinationerna gäller för vuxna hundar och katter, ej valpar och kattungar under 1 år där tidsbokning krävs.

Tidsbokning på tel 063-13 40 00
    Du kan inte boka tid via vår e-post.