063-13 40 00

  Välkommen till Östersunds Djursjukhus!

  Östersunds Djursjukhus är en del av Mittnorrlands Djursjukvård AB som har kliniker i Åre, Östersund, Sundsvall och Härnösand. Vi erbjuder dig och ditt djur professionell hjälp och ett personligt engagemang – dygnet runt, året runt.  

  Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i både små och stora veterinärmedicinska frågor. Vi utför både ortopediska och medicinska utredningar och har en välutrustad kirurgisk avdelning med särskild inriktning mot ortopedi och akutkirurgi.

  Vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt och här behandlas ett stort antal intensivvårdspatienter och patienter som behöver vård under flera dygn.

  Vid vaccinering samt avmaskning för införsel till Norge krävs tidsbokning på Djursjukhuset. 

  Tidsbokning på tel 063-13 40 00 

  Du kan inte boka tid via vår e-post.
  Besök avbokas senast 24h innan. Uteblivet besök debiteras 350kr

  Gällande smittspridning av covid-19

  När du besöker oss på MittNorrlands Djursjukvård vill vi att du ska känna dig trygg att vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen av covid-19. På grund av skärpta råd i våra regioner Jämtland-Härjedalen och Västernorrland kommer vi därför att minska kontakten mellan dig och andra kunder genom att du får vänta utanför i bilen om du har en bokad tid.

  Vi kontaktar dig på sms och möter upp vid dörren när det är din tur. Vi ger dig ett munskydd som du får ha på under besöket. Detta gäller bokade besök till vår mottagning och rehabavdelning.

  Om du har ett djur som har en akutbokning eller du bokat för avlivning så ringer du på dörren så får du komma in på anvisat rum.

  Under hela besöket har personal och du som kund munskydd som vi tillhandahåller. Vi håller avstånd för att minska risken för smittspridning. Därför kommer blodprovstagning, stygntagning och sårbehandlingar utföras utan din hållhjälp i normalfallet.

  Som tidigare gäller en djurägare per djur och att hen är fri från symtom som kan bero på covid-19.

  Vi skjuter på vaccinationer som inte är nödvändiga (valp/kattungevaccination och rabiesvaccination räknar vi som nödvändiga) och SKK-röntgen.

  Vi hoppas på din förståelse att vi gör detta för våra riskgrupper i samhället.

  Verkar det krångligt? Vi hjälper dig! Välkommen med ditt djur till oss!

  Läs mer om restriktionerna i våra regioner:

  https://www.1177.se/.../om.../skarptaradvasternorrland/

  https://www.1177.se/Jamtland-Harjedalen/rjh/skarptarad

  Faktura och betalning

  Från 2020-06-01 tar vi inte emot kontant betalning på kliniken.

  Från 2020-07-31 skickar vi fakturor via epost, om du önskar att få fakturan på posten vänligen meddela receptionen vid ankomst.

  Från 2020-10-05 hänvisar vi i första hand alla fakturafrågor till ekonomi@ostersundsdjursjukhus.se . Har man inte möjlighet att maila eller väldigt gärna vill få hjälp över telefonen hänvisar vi till tidsbokningskön i telefonen.

   

  Allmän information

  Pga hög belastning på akuten och i förlängningen operationsavdelningen utför vi inga elektiva kastrationer under sommaren.

  Alla HD/ED röntgen hänvisas för tillfället till Ejra Djurklinik, ring 063-131500 för tidsbokning.

   

  Välkomna!